Textilgolv för ditt hem

Textilgolv för ditt hem

Skapa en härlig känsla av ombonad värme och välbehag med textila golv.

Efter en längre tid med avskalad stil i hemmen kommer nu äntligen textilgolven stort igen. Den fantastiska känslan och det ombonade utseendet gör att allt fler lägger in heltäckningsmattor i sina hem. Att kunna få ett mjukt och varmt golv att gå på samtidigt som du får lite ljuddämpning är något som allt fler har förstått nyttan med.

Barnrum med härlig heltäckningmatta från Golvabia 

Barnrummet är ett av de rum där ett textilgolv gör sig extra bra. Ofta sitter barnen just på golvet när de leker och ett annat känt fenomen är att väldigt många barn trivs utan strumpor på fötterna. Med en härlig heltäckningsmatta i barnrummet får du både mjuka golv, ljuddämpning och en ombonad känsla i barnets lekmiljö.

Diskret mönstrat textilgolv från Golvabia

Ett annat härligt ställa att ha textilgolv är i vårat eget sovrum. Att sätta ner fötterna i en mjuk och välkomnande matta på morgonen när vi går upp känns som en perfekt början på den nya dagen. Att textila golv finns i otaligt många färger gör ju också att det blir både lätt och inspirerande att välja rätt färg för just ditt sovrum. Kanske vill du matcha heltäckningsmattan med dina gardiner eller med ditt överkast.

Härligt stor matta från Golvabia

För den som inte känner sig mogen att lägga in en heltäckningsmatta på hela golvet kan ett alternativ vara att välja en stor och rejäl matta som gott och väl täcker in golvet under exempelvis soffgruppen i vardagsrummet. Kombinationen av ett snyggt parkettgolv och en härlig, tjock ryamatta i ett allrum eller ett matrum kan bli perfekta kontraster med hårt och mjukt och mellan en kall och en varm känsla.

Matchande matta från Golvabia

Vet man med sig att man har lätt för att reagera på dammpartiklar så kan det bästa vara att hålla sig till de lösa mattorna. Dessa är lätta att ta ut och skaka och de behöver aldrig bli till den där dammsamlaren som många är rädda för. Allt hänger förstås på hur noga du är med att dammsuga dina textila golv och bara genom att vara noggrann med dammsugningen så eliminerar du risken för många av obehagen som är damm relaterade.

Många mattor kan beställas med egen valda färger på bandkantning eller langettering. På så vis kan du både matcha eller bryta av med en passande färg till din personliga matta och på så vis skapa en matta som bara finns i ett enda exemplar.

Bilderna i texten är hämtade från Golvabia.

Golvabias hemsida: http://www.golvabia.se/

 

Redaktionen tipsar

Skapa fantastiska konstverk och livfulla golv med hjälp av nya fräcka mönster. Golv är någonting som verkligen är till för alla. Inte för...
   Det massiva trägolvets ådring och struktur ligger som ett konstverk på golvet och känslan när man glider fram över det är obeskrivbar...
Är du sådan som bara lagar mat ibland och huvudsakligen nöjer sig med en mikrovågsugn? Då kan du välja vilket golv som helst för köket som...

Annonser

Utvalda varumärken

Catalina, Coronado & Coronado Strie