Bona AB

Kontakt

Ditt trägolv är ett konstverk. Ta hand om det.

Du tänker knappt på att det är där. Att det varit en del av ditt liv så länge. Ditt trägolv. Alltid där, men knappt så du märker det.

Bona brinner för trägolv, och har gjort det sedan 1919. Vi började som en liten kaffehandel i Malmö och har sedan dess utvecklats till en världsledande innovatör inom installation, renovering och underhåll av trägolv. Och all vår kunskap vill vi dela med oss av till dig, så du får vackra trägolv som håller i generationer.

Ditt trägolv är ett konstverk. Ta hand om det.

Bonas erbjudande till dig

På Bona säljer vi inte bara produkter. Efter 100 år av att arbeta med trägolv har vi oerhört mycket kunskap som vi vill dela med oss av. Vi utbildar hantverkare för att bli de bästa i branschen, och vi erbjuder dig som golvägare ett inspirerande koncept när du ska renovera dina trägolv. 

Företaget har produkter i följande kategorier:

Kontakt

Murmansgatan 130
200 24 Malmö
Sverige
Facebook

Nyheter från Bona AB

Ultramatt lack som ger ett mycket bra skydd, samtidigt som man behåller känslan och utseendet av obehandlat trä. Raw experience, true protection.
Det perfekta allt-i-ett redskapet designat för smartare golvrengöring.
Baciller, bakterier, virus och ingrodd smuts är ingen match för vår djuprengörande cleaner. Desinficerar och rengör sten, klinker och laminat utan att kompromissa.
Hur ger man ett gammalt trägolv ett nytt och fräscht utseende? Det svenska golvvårdsföretaget Bona har kommit med ett nytt koncept som ska inspirera husägare att renovera och förnya utseendet på...