- Bildgalleri

Bambugolv

Bilder, foton och massor av inspirationsmaterial när du funderar på att skaffa ett nytt golv. Ett bambugolv är inte bara vackert och miljövänligt, det är även slitstarkt och tåligt. Välj och vraka i ett rikt bildarkiv, klicka när du finner något som intresserar dig och du kommer direkt till tillverkaren/leverantörens hemsida.

Fix och Fog

Bilder, foton och massor av inspiration när du ska foga golv hemma. Välj bland olika Fix och Fog- och klicka dig fram bland de olika tillverkarnas inspirerande bilder. När du finner någon extra intressant - klicka på bilden och du kommer direkt till tillverkarens hemsida.

Golvplattor

Bilder, foton och en massa bilder i ett inspirationsgalleri när du tänker göra om i ditt hem. Bestämt dig för golvplattor? Då finner du bilder och inspiration på Golvportalens fotogalleri. Klicka dig fram och klicka sedan direkt på bilden så kommer du direkt till tillverkarens hemsida.

Golvskötsel-Underhåll

Golvvärme

Här i Golvportalens bildgaller hittar du inspirerande bilder från de ledande tillverkarna av golvvärme. Bläddra runt bland bilderna för att hitta det värmegolvet som passar dig bäst och när du har hittat vad du söker så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Klinker

Här i vårt bildgalleri hittar du massor med inspirerande bilder på snygga klinkergolv från de ledande tillverkarna. Vill du komma direkt till tillverkarens sida för att läsa information, se kontaktuppgifter och hitta din närmaste återförsäljare så klickar du bara på bilden som intresserar dig.

Laminatgolv

I vårt bildgalleri hittar du mängder med snygga och inspirerande bilder på laminatgolv från de ledande tillverkarna. Det spelar ingen roll om du vill ha ett ljust eller mörkt golv med eller utan synlig ådring, eller ett golv som ser ut som natursten utan att ha stenens hårda yta, det finns ett laminatgolv för varje stil. Bläddra runt bland bilderna på dom vackra golven och när du har hittat laminatgolvet du vill ha klickar du bara på bilden för att komma till tillverkarens hemsida.

Linoleumgolv-Korkgolv

Bläddra runt bland bilderna på läckra linoleumgolv från de ledande tillverkarna och känn inspirationen komma. Här hittar du mängder med snygga bilder på korkgolv och golv i linoleum som passar till alla typer av rum och hem. När du har hittat golvet som du vill ha så är det bara att klicka på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Massiva Trägolv

När du funderar på att skaffa nytt golv - ett i massivt trä? Ett massivt trägolv kan vara tillverkat av ek, furu, ask, al, körsbär, lönn, björk, bambu och merbau. Ett vackert massivt trägolv som håller i många år och som blir vackrare med åren. Klicka på bilderna och du kommer rakt in på tillverkens hemsida.

Natursten

Bilder, foton och massor av inspiration när du funderar på att lägga om ditt golv. Natursten som marmor, skiffer, eller granit är inte bara vackert - det är levande - och det är ett golv som blir allt vackrare ju mer det används. När du har hittat golvet i natursten som passar bäst till ditt hem så klickar du bara på bilden för att komma direkt till tillverkarens hemsida.

Sidor