Hitta ditt golv på Golvportalen

Här kan du få massor av bra tips när du söker nytt golv

Internet är en djungel idag. En djungel som det krävs både kompass, machete och en rejäl skopa orienteringsförmåga för att kunna ta sig fram i. Inte nog med att man kan göra nästan identiska sökningar och ändå få vitt skilda resultat utan de resultat du får upp måste också kunna värderas, sållas och bedömas. Att som privatperson göra bedömningen om ett forum, en sida eller en reklamplats är bra eller rent av påverkad av andra ytterligare faktorer är ingen lätt sak. Att sedan kunna ta ett personligt beslut på de fakta man lyckas skrapa ihop kan kännas väl så ansvarsfullt. Det har alltid sagt att Google skall vara så neutrala och rättvisande som det bara är möjligt men även de har intressen i marknaden på nätet. Google äger flera andra platser på nätet och det är inte för inte som dessa resultat allt som oftast kommer med i sökresultatet när man ”Googlar” – De är storägare på marknaden och just därför bör man kanske klassificera dem i gruppen av icke neutrala aktörer.

En sida som Google har fått för sig att de inte gillar (Kanske konkurrerar den t.o.m. med deras eget koncept) kan straffas och på så vis inte komma upp i de övre skikten på sökresultaten trots sin förträfflighet. Här sitter Google och andra stora aktörer på makten och vi som bara försöker ge konsumenterna vägledning och tips för att kunna göra bra köp till sitt hem får slåss för vår existens.

Tack och lov har det gått väldigt bra för Golvportalen. Den verkar vara omtyckt av Google och vi hamnar högt upp i alla sökresultat. Detta i sin tur gör att du som konsument hittar oss och faktiskt får chansen att ta del av all den service som vi kan erbjuda. Vi säljer inga produkter så det finns inget förbehåll eller vinstintresse i ditt besök på Golvportalen. Vårt enda stora intresse är att du som kund skall kunna få tillräckligt med information om just golv för att kunna ta kloka och bra beslut för dina kommande inköp.

Vårt främsta mål är att hålla oss neutrala och bara ge fakta till våra läsare. Våra artiklar om exempelvis laminatgolv vill visa dig som konsument på bredden av utbudet på marknaden och framhåller aldrig någon aktör före någon annan. Det är du som konsumet som skall ta dina beslut och vi har bara i uppgift att ge dig bästa möjliga mängd fakta för att ta dessa beslut. Många av våra artiklar är rena inspirationsartiklar där vi visar mycket bilder på hur det skulle kunna se ut. Där kan man hitta lusten och idéerna till att förnya hemma. När du sedan vet vad du vill ha och vill fördjupa dig inom exempelvis området massiva trägolv kan du fortsätta till våra guidetexter. De är tänkta att just guida dig och ge dig mer matnyttig information inom ett visst område.

När du slutligen kommit så långt i ditt beslut att du vet precis vad du söker så kan det visa sig att det finns flera leverantörer som har precis just vad du söker. Det är först nu som du behöver besöka varje specifik leverantörs hemsida för att läsa mer om just deras produkter. Ofta kan man också få information om på vilka orter detta företag finns representerat. Förhoppningsvis finns det någon butik i din region så att du slutligen kan få möjlighet att känna- och titta med egna ögon på hur golven ser ut.

När du kommit så långt att du faktiskt har bestämt dig och köper ett golv kommer också funderingarna kring vem som skall lägga in golvet. Klarar du att göra arbetet själv eller måste du anlita någon? Ofta har butikerna hantverkshjälp att erbjuda men vill du själv kolla upp bästa pris, närmsta hantverkare osv. kan du använda dig av tjänsten Servicefinder som är en offerttjänst där man fyller i det man behöver hjälp med och var man bor. Därefter sänder Servicefinder ut din förfrågan till passande golvläggare i din närhet, som sedan kontaktar dig för att ge dig en offert på det önskade arbetet. Smart och behändigt för konsumenten och juste och ärligt för golvläggarna.Du hittar servicefinders formulär under rubriken Hantverkare i vänstermenyn man kan självklart hitta deras hemsida direkt på nätet om du hellre vill det. 

Hoppas att du skall finna all den glädje och inspiration på Golvportalen som vi vill förmedla till dig som konsument. Känn dig fri att läsa, titta och surfa runt – hur mycket du vill… 

 

Redaktionen tipsar

  Ett och samma rum kan få helt olika utseende beroende på vilket golv du väljer. När det gäller golv i de olika delarna av bostaden så är...
  Nu finns det ett färdigt vattenburet golvvärmepaket för ditt uterum.  Oavsett om du har ett hus med vattenburet värmesystem och skall...
  Visst är det ytan, och det som ögat ser som räknas men har du missat det viktiga underarbetet så har du också förlorat den stora...

Annonser